• 32nd International
  Epilepsy
  Congress

  2-6 Σεπτεμβρίου 2017 - Ισπανία / Βαρκελώνη
 • International Conference on
  Brain Function Assessment in Learning

  23-25 Σεπτεμβρίου 2017 - Ελλάδα / Πάτρα
 • 7th Eilat International
  Educational Course:
  Pharmacological Epilepsy

  15-20 Οκτωβρίου 2017 - Ισραήλ / Ιερουσαλήμ
 • 1
 • 2
 • 3

Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Electra Palace, στις 26-28 Μαΐου 2017.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.).

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει την τιμή να φιλοξενήσει διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της Νευρολογίας. Στόχος μας υπήρξε η συγκρότηση ενός ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου Επιστημονικού Προγράμματος, μέσω του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Επιληψία και τα συναφή επιληπτικά σύνδρομα.

Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική του Συνεδρίου. Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετάσχετε ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, υποβάλλοντας περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, παρουσιάζοντας το ερευνητικό και κλινικό σας έργο.

Ευελπιστώντας ότι το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας θα ανταποκριθεί και φέτος στις προσδοκίες σας, θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

Κίνητρα συμμετοχής σε Ειδικευόμενους

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε) προκειμένου να ενθαρρύνει και στηρίξει τη συμμετοχή νέων Επιστημόνων στο 11ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, θα καλύψει τα έξοδα εγγραφής, διαμονής και μετακίνησης σε 5 Ειδικευόμενους ιατρούς στην ειδικότητα της Νευρολογίας εκτός Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητη προϋπόθεση, αποτελεί η υποβολή και παρουσίαση περίληψης επιστημονικής εργασίας στο παραπάνω συνέδριο.
 
Οι περιλήψεις θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 17 Μαρτίου 2017.  Η επιλογή των 5 ειδικευόμενων θα πραγματοποιηθεί βάσει ημερομηνίας υποβολής και αξιολόγησης της εργασίας.

Για την υποβολή περιλήψεων, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου πατώντας εδώ
ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Διοργάνωσης :

Everest Travel & Congresses
email : conference@everesttravel.gr
τηλ : 2103249242, εσωτ. 2223

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αθανάσιος Κοβάνης
Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Ε.

Δευτέρα 13/02/17 - Παγκόσμια Ημέρα Επιληψίας

Ο Κάμπη δεν είναι καλά - Μέρος Α

Επίσκεψη στον γιατρό - Μέρος Β

Δραστηριότητες του Π.Ε.Σ.Ε

 • Οργανώνει εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια στην έδρα του ή ανά την Ελλάδα.
 • Αναπτύσσει ειδικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την προετοιμασία προσωπικού που θα ασχοληθεί με τις επιληψίες.
 • Εκδίδει περιοδικά (τριμηνιαίο Newsletter) ή συμμετέχει σε εκδοτικές δραστηριότητες άλλων συλλόγων ή εταιρειών.
 • Εκδίδει μελέτες, μονογραφίες, αλλά και ενημερωτικά φυλλάδια και οπτικοακουστικό υλικό που απευθύνονται στο γενικό κοινό για την αγωγή και καθοδήγησή του σε ζητήματα που αφορούν τις επιληψίες.
 • Συμμετοχή στον ετήσιο διαγωνισμό καλύτερης επιστημονικής εργασίας.

Ποιός είναι ο Π.Ε.Σ.Ε ;

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε) είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος, που απευθύνεται σε ιατρούς και άλλους επαγγελματίες της υγείας με ενεργό δράση στην επιληψία. Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης κατά της Επιληψίας και με ταυτόσημους με αυτή σκοπούς (International League Against Epilepsy - ILAE).

Ο Π.Ε.Σ.Ε ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1993, ενώ η ILAE έχει πολύ μακρά ιστορία: ίδρυση το 1909 και ανασύσταση το 1973, ενώ σήμερα αριθμεί περίπου 15.000 μέλη παγκοσμίως. Η Διεθνής Ένωση κατά της Επιληψίας έχει επίσημη διασύνδεση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) αλλά και με το Διεθνές Γραφείο Επιληψίας (IBE). Η ILAE , ο WHO και το IBE διεξάγουν από κοινού τη διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού αλλά και των επαγγελματιών υγείας «Out of the Shadows», με κεντρικό μήνυμα ότι η επιληψία αποτελεί μια αντιμετωπίσιμη εγκεφαλική διαταραχή.

Register at Bookmaker William Hill